Site Overlay

Groepen

Groepsactiviteiten

Ik ben beschikbaar om bij bedrijven, verenigingen,vriendengroepen of familiefeestjes Tai Chi, Nordic Walking of sportief wandelen (Introductie) lessen en Workshops te geven zowel incidenteel als op meer gestructureerde basis.

U kunt mij altijd bellen of mailen dan stellen we in overleg met elkaar het programma vast en de daarbij behorende kosten.

Tai Chi

Ervaar wat deze Chinese bewegingsleer doet voor lichaam en geest! Het verhoogt de weerstand en het zelf genezend vermogen. Het helpt goed bij stress en het voorkomen daarvan. Het lichaam opent zich en blokkades smelten weg. Kennismaken met Tai Chi is voor een groep een geweldige beleving de bewegingen zijn eenvoudig dus iedereen kan meedoen. De geleerde technieken kunt u ook op het werk of in uw privé leven gebruiken.

Sportief wandelen

Sportief wandelen is een ideale activiteit voor iedereen die op een leuke manier fit wilt worden en blijven. Afwisselend word er gewandeld en oefeningen gedaan. Plezier staat hierbij voorop!

Nordic Walking

Nordic Walking is anders dan bij gewoon wandelen een complete lichaamstraining. Zowel boven als onderlichaam worden intensief gebruikt. Nordic walking is veilig, plezierig en geschikt voor jong en oud. Nordic walking is de ideale sport om te gebruiken bij fysieke fitheidsverbetering, gewichtsvermindering en het trainen van het uithoudingsvermogen.